Rietumvalstu plānotais uzbrukums Sīrijai

Iesaki:


Šodien Francijas prezidents Fransuā Olands paziņoja ka līdz trešdienai tiks veikts uzbrukums Sīrijas valdības objektiem kā atbilde par tās veikto ķīmisko uzbrukumu civiliedzīvotājiem.

Ja par paÅ¡u Ä·Ä«misko uzbrukumu  ir skaidrs ka tas patiešām ir noticis, tad par to kas Ä«sti to ir veicis “100% pārliecÄ«bas” par to nav. Sakiet ko gribiet, bet tas patiešām ir dÄ«vaini ka SÄ«rijas valdÄ«ba no sākuma dod atļauju ANO ekspertiem iebraukt valstÄ« un izmeklÄ"t ziņas par Å¡o ieroču pielietoÅ¡anu un burtiski pÄ"c 2-3 dienām veikt plaÅ¡u Ä·Ä«misko uzbrukumu civiliedzÄ«votājiem. LoÄ£ikas nav nekādas, ja nu vienÄ«gi Asads patiešām ir totāls stulbenis vai arÄ«, kas bÅ«tu ticamāk, uzbrukumu uz savu galvu bez valdÄ«bas sankcijas dusmu lÄ"kmes brÄ«dÄ« veicis kāds atseviÅ¡Ä·as militārās vienÄ«bas komandieris.

Otrs variants ir ka Å¡o uzbrukumu veikuÅ¡i tā saucamie nemiernieki ar ciniski mÄ"rÄ·i nogalināt bÄ"rnus un sievietes un tādā veidā panāktu rietumvalstu iestāšanos atklātā karā ar Asada režīmu. Redzot un lasot  internetā pieejamo informāciju par abu puÅ¡u nežÄ"lÄ«bu un barbarismu, iespÄ"ja ka Å¡o noziegumu ir veikuÅ¡i nemiernieki ir tieÅ¡i 50%, ne vairāk un ne mazāk.

Tas kas mani satrauc kā latvieti kurÅ¡ Å¡obrÄ«d sÄ"ž pie datora Å¡eit mierÄ«gajā Latvijā, ir tas ka tikko Å¡o notikumu kontekstā augsta SÄ«rijas amatpersona paziņoja ka “viņiem ir pierādÄ«jumi teroristu nodomiem veikt Ä·Ä«misku uzbruku Eiropai”. Pieļauju tas bija mājiens gadÄ«jumā ja notiks Rietumu valstu uzbrukums SÄ«rijai , tad gaidiet ka pie jums mājās uzsprāgs zarÄ«na konteineri sabiedriskajā transportā, lielveikalos un skolās/bÄ"rnudārzos. Un Dievs vien zina kurā Eiropas malā tas notiks, varbÅ«t vienkārÅ¡i tur kur vieglāk, bet tādā gadÄ«jumā Latvija ir ļoti neaizsargāta par cik mums praktiski nav nekādas pieredzes kā izvairÄ«ties no reāliem terorisma draudiem.

Lai kur Eiropā notiktu Å¡is hipotÄ"tiskais teroristu uzbrukums, ir skaidrs ka tas automātiski kļūtu par skaidru trešā Pasaules kara sākumu. Tuvajos Autrumos ir pietiekami daudz valstu kuras izlemtu nostāties atklātā militārā konfliktā pret Rietumiem un NATO, tām ir sakrājies pietiekami daudz objektÄ«vu pārestÄ«bu lai izÅ¡Ä·irtos par šādu soli.

TāpÄ"c mans viedoklis ir tāds ka Å¡is it kā jau nolemtais uzbrukums SÄ«rijas valdÄ«bai ir nepieļaujams, tas var atvÄ"rt Pandoras lādi kuru aizvÄ"rt nespÄ"sim vÄ"l vairāku paaudžu garumā.

Patika raksts!?
Padalies!