Nedēļas žurnāls Sestdiena turpmāk biezāks formā un saturā

Lai iepriecinātu savus lasÄ«tājus, sākot ar oktobri, žurnālam Sestdiena uzlabots formāts - tas turpmāk bÅ«s biezāks, saturiski vÄ"l interesantāks un iznāks kopā ar iknedÄ"ļas pielikumu Sestdiena TV, kurā apkopota izvÄ"rsta TV programma.

“Esmu patiešām priecÄ«ga un gandarÄ«ta, ka rudens sezonu žurnāls Sestdiena  uzsāk tik labā formā, piedāvājot saviem lasÄ«tājiem arÄ« vairākus jauninājumus. Pirmkārt, esam papildinājuÅ¡i - un turpināsim to darÄ«t - savu redzeslauku ar vairākām tÄ"mām, tajā skaitā dzÄ«vesstila virzienā, tomÄ"r neaizmirstot turÄ"t roku arÄ« uz sabiedriski nozÄ«mÄ«gu aktualitāšu pulsa. Tiesa, raksta mÅ«sdienās daudzi un dzÄ«vojam laikmetā, kad informācijā var burtiski noslÄ«kt, tādÄ"ļ lepojos, ka Sestdienā strādā patiešām talantÄ«gi žurnālisti, piemÄ"ram, žurnālistikas IzcilÄ«bas balvas saņÄ"mÄ"js EgÄ«ls Zirnis, kurÅ¡ Å¡ogad ir atzÄ«ts par Latvijas labāko intervÄ"tāju.
Otrkārt, pÄ"c lasÄ«tāju pieprasÄ«juma Sestdiena, kā jau kārtÄ«gam nedÄ"ļas žurnālam pienākas, beidzot ir tikusi pie televÄ«zijas programmas, kura, izrādās, joprojām ir tikpat ikdienā nepiecieÅ¡ama un noderÄ«ga, kā tas bija pirms interneta laikmeta ienākÅ¡anas sadzÄ«vÄ". Ceru, ka arÄ« tas lasÄ«tājiem bÅ«s patÄ«kams bonuss," stāsta žurnāla galvenā redaktore Dana Sinkeviča.

Žurnālu Sestdiena kopā ar TV programmu bÅ«s iespÄ"jams iegādāties un abonÄ"t tikai atseviÅ¡Ä·i no laikraksta Diena. ĪpaÅ¡i izdevÄ«ga abonÄ"Å¡anas cena pieejama akcijas Cenas krÄ«t, Ä·er iespÄ"ju! laikā  lÄ«dz 2014.gada 15.oktobrim. VisÄ"rtāk izdevumu ir abonÄ"t vietnÄ" ekiosks.lv

Sestdiena ir SIA IzdevniecÄ«ba Dienas žurnāli iknedÄ"ļas izdevums aktÄ«viem un domājoÅ¡iem cilvÄ"kiem, kas piedāvā intervijas ar personÄ«bām, stāsta par iedvesmotājiem un tiem, kam sirds Ä«stajā vietā, informÄ" un analizÄ" notikumus Latvijā un pasaulÄ", seko lÄ«dzi kultÅ«rai, sportam, stila un dzÄ«ves baudu tendencÄ"m, kā arÄ« ceļ gaismā nepelnÄ«ti aizmirstus vÄ"sturiskos notikumus un atceras, ka pasauli glābs laba humora izjÅ«ta.