Pie Jelgavas 2.pamatskolas notver narkotirgoņus

PÄ"dÄ"jo dienu laikā Jelgavas apmkārtnÄ" aizturÄ"tas trÄ«s personas par narkotisko un psihotropo vielu uzglabāšanu un realizÄ"Å¡anu, tostarp - pie Jelgavas 2.pamatskolas, portālam Diena.lv pavÄ"stÄ«ja Valsts policijas (VP) Zemgales reÄ£iona pārvaldÄ".

Pirms jaunā mācÄ«bu gada sākuma,  policijas darbinieki veica pastiprinātus pasākumus, jauno psihotropo vielu aprites apkaroÅ¡anā jomā, kā rezultātā pagājuÅ¡ajā nedÄ"ļā - ceturtdien, 28. augustā, pie Jelgavas 2.pamatskolas par narkotisko un psihotropo vielu realizāciju aizturÄ"ja 1991.un 1995.gadā dzimuÅ¡us vÄ«rieÅ¡us, pie kuriem tika atsavināti seÅ¡i iepakojumi ar zaļganbrÅ«nas krāsas augu valsts izcelsmes vielu. SankcionÄ"tas kratÄ«Å¡anas laikā vienā no aizturÄ"tā vÄ«rieÅ¡a dzÄ«vesvietām tika atsavināti 54 iepakojumi psihotropās vielas un viens iepakojums ar baltas krāsas pulverveida vielu, kuras nosÅ«tÄ«tas ekspertÄ«zei.

Savukārt otrdien, 26.augustā, veicot operatÄ«vos meklÄ"Å¡anas pasākumus, uz ceļa Jelgava - RÄ«ga 30.km policijas darbinieki apturÄ"ja automaÅ¡Ä«nu Mercedes Benz CL 500, kuras vadÄ«tājam - 1978.gadā dzimuÅ¡am vÄ«rietim - atsavināti 26 iepakojumi ar izžāvÄ"tu augu valsts izcelsmes vielu. MaisÄ«jumi atraduÅ¡ues automaÅ¡Ä«nas salonā un aizdomās par narkotisko vielu glabāšanu un pārvadāšanu likumsargi automaÅ¡Ä«nas vadÄ«tāju aizturÄ"ja.